Over Ons: Familie Van Loon

Wij zijn Berry & Ingrid van Loon en wonen in het mooie Loon op Zand. Wij wonen net Buiten Loon”, waar het ouderlijk huis van Berry al ruim 50 jaar gelegen is. Berry is hier opgegroeid en Ingrid woont hier al het grootste deel van haar leven met ontzettend veel plezier.  Ook beide dochters Marleen en Suzanne zijn hier geboren en opgegroeid. Het moge duidelijk zijn: hier op het Kraanven in Loon op Zand liggen onze roots! 

 

We genieten elke dag nog met volle teugen van de mooie plek waar we mogen wonen. Een plek waar de stilte teniet wordt gedaan door het gezang van vogeltjes. Een plek waar eekhoorntjes, reeën, vossen en hazen met regelmaat hun snuit laten zien. Een plek waar ondanks het gezang van de vogeltjes, de rust te vinden is. Een plek die we zo mooi vinden, dat we hem graag met jullie willen delen! 

 

Een klein stukje geschiedenis willen we jullie niet onthouden; Van oorsprong werd hier een boerenbedrijf gerund door Berry en zijn vader. In de loop der jaren is er echter veel veranderd. Het boerenbedrijf werd rond het jaar 2000 gestopt. Berry startte een bedrijf in zonweringen en Ingrid kreeg de kans om op onze locatie een kleinschalige sportschool te starten. Naast het harde werken, werd er veel tijd besteed aan de paardensport. Marleen en Suzanne hebben beiden ruim 15 jaar paardgereden. Niks mooier dan na een lange werkdag met een ondergaand zonnetje twee gelukkige paarden zien grazen.  

 

Deze mooie plek is ideaal wanneer je er even tussenuit wil gaan. Gelegen in de luwte van de Efteling, is ook de rust te vinden bij ons. Met daarbij op steenworp afstand Natuurpark de Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide. Kortom: Kom tot rust te midden van een fantastische veelzijdige omgeving! Met die gedachten zijn wij in 2020 gestart met de ontwikkeling van onze Bed & Breakfast Buiten Loon. De plek waar je bijzonder goed kunt overnachten in een buitengewoon mooie omgeving! Wij kijken er erg naar uit dit alles met jullie te delen en de gezelligheid te ervaren van onze gasten.